DAKAR PICTURES

De fotografen van het team presenteren met trots het online foto-albumDakarpress.com“. In de loop der jaren hebben we veel beelden geproduceerd van onder andere de Dakar Rally, Formule 1, Bavaria City Racing, Red Bull Air Race, Zeil evenementen en ga zo maar door. Voor ons het is een passie, om mooie beelden vast te leggen.

De foto’s zijn beschikbaar voor publicatie in gedrukte media of voor online doeleinden. Wilt u foto’s rechtenvrij kunnen downloaden, moet u een gebruikersaccount hebben. Gebruikersaccounts worden alleen verstrekt aan de media partners en klanten van de Dakar Press Team. Als u nog geen contractpartner van de Dakar Press Team bent, maar wel graag wil worden, dan kunt u uw verzoek sturen aan leon@dakarpress.nl. Als u geen user account heeft maar wel wil graag individuele beelden wil downloaden. Aarzel dan niet om de beelden te selecteren die u wilt downloaden en te kopen.

Nieuwsgierig geworden naar al onze Dakar foto’s?
Ga snel naar de database!! Die vindt u door opdezelink te klikken of ga naar www.dakarpress.com

Published